BELIGGENHED

Virksund Havkajakklub ligger i landsbyen Virksund, som er beliggende ved Hjarbæk Fjords udmunding i Louns Bredning i Limfjorden. Find os her

HVEM ER VI?

Virksund Havkajakklub blev stiftet den 07.03.2011 af en flok kajakentusiaster, som mener beliggenheden i det sprudlende havnemiljø på Virksund Havn og dermed mulighed for både at ro mod syd til Hjarbæk Fjord og mod nord til Louns Breding er den perfekte placering.

RONING OG FÆLLESSKAB

Havkajakroning i Virksund Havkajakklub er en genvej til et aktivt friluftsliv, unikke natur-oplevelser og et godt kammeratskab. Klubben arrangerer endagsture og ture af længere varighed med overnatning I sommerhalvåret ror vi sammen hver tirsdag aften og lørdag formiddag.

NYT MEDLEM

Den bedste måde at komme i gang på er ved at tage med på en prøvetur. Kontakt klubben og kom med på en tirsdagstur hvis havkajakroning er noget for dig, så meld dig ind og lån eventuelt klubbens kajakker og udstyr. På vores hjemmeside findes der information om vores aktiviteter.

FÆRDIGHEDER

Virksund Havkajakklub sætter sikkerhed i højsædet – en forudsætning for de mange oplevelser. Derfor giver vi vores medlemmer mulighed for at deltage i frironingskurser. I vinterhalvåret har vi svømmehalstræning og kurser over diverse temaer.