Hvad er der særligt ved Virksund Havkajakklub?

Virksund Havkajakklub er en meget social klub, hvor det ligger os meget på sinde, at tage vare på det enkelte medlem, så dette medlem følger sig velkommen og tryg i klubben.

Klubben er for alle fra 15 år og opefter og bygger på det enkelte medlems lyst til at udfordre og dygtiggøre sig inden for kajaksporten.

Kajakken er vores fælles redskab til naturoplevelser, leg og socialt samvær.

Fælles klubaftener og turer er i sæsonen fra 1. maj – 30. september højt prioriteret

 

Vi sætter sikkerheden højt, hvilket betyder vi har regler:

  • Vi passer på os selv og hinanden
  • Vi passer på klubbens grej
  • Vi bærer altid redningsvest og spraydækken på vandet
  • Medlemmer får først udvidet sin ro tilladelse i takt med roede kilometer og erfaring
  • Ro tilladelse i klubregi gælder definerede områder, sammen med andre/alene samt tidspunkter på året.
  • Medlemmerne skal i løbet af sæsonen møde op til mindst tre redningsaftener, og heraf skal det fremgå, at medlemmerne har styr på disse redninger.

Al klubaktivitet er baseret på frivilligt arbejde, hvorfor det er væsentligt, at du som medlem er indstillet på at yde en indsats for fællesskabet – det være sig som aktiv i bestyrelse eller udvalg, at du i forbindelse med arrangementer er rede til at give en hånd med, eller at du vil yde en indsats i forbindelse med vedligeholdelse og reparation af kajakker og udstyr.

Det betyder samtidig at ingen indsats belønnes med andet end glæden og fornøjelsen, ved at yde en indsats på et tidspunkt og nyde andres indsats på et andet tidspunkt.

Vi er en kajakklub i stadig udvikling, og vi opfordrer derfor vores medlemmer til at komme med nye initiativer.

Vores mål er er at deltage aktivt i livet på havnen og tilstræber hvert år, at tilbyde interesserede at prøve en tur i kajak.

Naturen er vort aktivitetsrum, så derfor lægger vi vægt at vores medlemmer er ansvarlige, hensynsfulde og overholder gældende bestemmelser for benyttelse af naturen.